Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги някой може ли да ми помогне за ICS-koda

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги някой може ли да ми помогне за ICS-koda

Купих Алфа Ромео 166 2.4 жтд.Оказа се че акумулатора е слаб.Смених го и сега имам друг проблем.Предишния собственик не ми е дал картончето с кодовете. Имали начин как да си намеря кода?
    BECKER
    BE 2580
    serien N 45135700
    12 volt EC 105
    Благодаря предварително

Има доста писано тук,просто прочети темите!Колега,ти за първи път ли купуваш алфа ромео?Ключовете задължително са два плюс един сервизен,книжка с инструкця на италиански,три карти-за ICS,навигация и имобилайзер!Би трябвало преди покупката да си изучил основно тези неща,заедно с плюсовете и минусите на модела!
    овчар

Comment

Да колега за пръв път купих Алфа.Просто модела много ми хареса и си я купих ама не знаех за тия неща... Вече ходих при майстор и ми каза 150 лв. Чудя се да ли да го поправят или да купя друго нави касетофон там дисплей (комплект ) с кодовете за 100 лв .Въпроса ми е дали ще стане ?

Comment

Не знам от къде си, но аз в София за 50 лв. си получих кода.
        3.2 V6

Comment

Аз съм от Разград доста съм далече

Comment

Плащай парите за да ти оправят ICS,защото покупката на нов и монтажа плюс диагностика може да излезе по-скъпо!Не вярвам сам да можеш да го монтираш!
            овчар

Comment

https://radiocodez.com/forum-71.html
              0887902720 166 2.4jtd20v 2005

Comment

Първоначално публикувано от dragonman Покажи съобщение
                Плащай парите за да ти оправят ICS,защото покупката на нов и монтажа плюс диагностика може да излезе по-скъпо!Не вярвам сам да можеш да го монтираш!
                Монтаж,диагностика...не вярваш.По-нагоре пишеш за 7 карти 8 ключа!??!?
                Каква диагностика те гони за един прост модул?Какво ще му диагностицират?!?!
                Отзад има две букси!Кое е невъзможно за монтаж?
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Свалянето на ICS не е за всеки и диагностика се прави за да се види дали всичко е наред с новия модул!И да картите са точно три както съм писал,стига да знае човек каква е комплектацията при покупката!
                  овчар

Comment

И ако си харесаш кола и няма нищо от изброеното, а само един ключ, няма да я купиш?
                    Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:25.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

dragonman,ти мислиш ли преди да пишеш или морковите са ти кисели?
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Не са ми кисели морковите господа,но за пореден път се убеждавам че тук има лаици,които не знаят за какво иде реч-потвърдено мнение на колеги от фиат форума!

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

И да,ако колата е само с един ключ,без останалото-няма да я купя!Отделно,че моята преди да я купя и правих оглед,тест и диагностика в продължение на два часа!
                        овчар

Comment

Аз като купувам кола последното нещо което правя е да и броя ключовете, ако има повече добре, ама да изпусна кола, че няма ключ или картончета е немислимо. Даже не ги карам, само паля да чуя двигателя. И разговарям с продавача. Виж ако продавача не ми хареса, може и да не купя.

Comment

Лорде,всичко е въпрос на принципи,точно поради тази причина всички хора са различни!Аз държа на перфекционизма и вниманието към детайлите.
                            овчар

Comment

Колите с пълен комплект ключове, картончета и оборудване са нищожен процент, е освен ако не я купиш от собственик от България.

Comment

Working...
                              X